Paintball

Paintball

(Regio Eindhoven, Helmond, Weert, Someren)

Paintball, het spannende spel voor jong en oud. Wil jij ervoor gaan en zijn waar de actie is of wil je liever rustig alles overzien vanuit de achterlinie? Het maakt allemaal niet uit, paintball is echt iets voor jouw.

Je speelt paintball met je groep op een eigen afgezet veld met een eigen instructeur. Dit betekend dus dat we geen groepen mixen. Iedere persoon die je dus afschiet in het paintball veld is dus een college/vriend(in), of familie. Dit leid dus altijd tot leuke momenten na de spelletjes omdat iedereen wil weten wie het nou eigenlijk was die hem of haar afgeschoten heeft met paintballen. Dit is immers veel leuker dan door vreemde afgeschoten te worden. Of jullie na het paintballen nog steeds vrienden/collega’s zijn ligt dus aan je zelf.

paintball

 

Doordat je alleen met je eigen paintball groep speelt kun je dus ook je eigen regels maken (zolang de veiligheid er niet onderleid). VInd je bijvoorbeeld het paintballen te pijnlijk van te dichtbij of zijn er oudere of jongeren mensen bij dan passen we de minimum afstand aan. Vinden jullie het leuker om wel van dichtbij te schieten dan is dit natuurlijk ook geen probleem.

Kortom wij houden de veiligheid in de gaten en hebben leuke ideen voor spelletjes maar jullie mogen zelf ook zeker voorstellen doen welke paintball spellen er gespeeld gaan worden. Door deze flexibiliteit aan onze kant heeft iedere groep het naar hun zin.

Je kunt bij ons alleen reserveren als je met een eigen paintball groep bent. Mocht je alleen of met twee personen zijn dan verwijzen we je naar de paintball opendagen. Deze vinden altijd op de eerste zondag van de maand plaats en op deze dag word iedereen bij elkaar gezet en kunnen mensen ook hun eigen paintball uitrusting meenemen. De paintball opendagen zijn altijd erg gezellig maar toch gaat het er fanatiek aan toe op het paintball veld. De mensen komen uit alle hoeken van Brabant maar ook Limburg. Sommige komen zelfs van ver omdat er bij ons zo’n gezellige sfeer hangt.

Als je wilt komen op de paintball opendag moet je dat ook even per mail laten weten zodat we in kunnen schatten hoeveel mensen er komen.

Voor meer informatie over de paintball opendag kijk op de pagina paintballopendag