Kinderpaintball

Kinderpaintball

Het vetste feestje ooit!!!!

Dit is wat de kinderen zeggen als ze naar huis gaan (zowel jongens als meisjes) na het paintballen.

Wilt u ook voor uw kind het leukste feestje dat ze ooit gehad hebben? Wacht dan niet langer en reserveer optijd. Voor te reserveren moet u naar de pagina reserveren gaan.

Het is spannend, intensief, gezellig en ook nog eens buiten, wat het dus vele malen leuker maakt dan bijvoorbeeld. lasergamen of karten.

Wij bieden kinderpaintball in 2 vormen aan. Het kinderpaintball voor 8-12 jaar en kinderpaintball voor 12-15 jaar.

Kinderpaintball 8-12 jaar (12,50 euro p.p)

(Minimum 10 kinderen)

Kinderpaintball is al mogelijk vanaf 8 jarige leeftijd. Het paintball vanaf deze leeftijd word met speciale kinderpaintball geweren gespeeld. Deze kinderpaintball geweren schieten met een kleine paintballen. Hierdoor komt het minder hard aan. De kinderpaintball geweren werken doormiddel van een veer die opgespannen moet worden. Iedere keer als men dus wilt schieten moet men het kinderpaintball geweer laden en opspannen.

kinderpaintball

 

Het kinderpaintball vind plaats in het bos op de Somerense Vennen in Someren (20 minuten vanaf Eindhoven, en 15 minuten vanaf Helmond). Hierdoor zijn de kinderen eens lekker buiten in de natuur terwijl ze een geweldige dag hebben.

Het kinderpaintball voor 8-12 jaar duurt 2 uur inclusief uitleg en is op iedere dag en iedere tijd mogelijk.Om te vragen of uw datum nog vrij is kunt u het beste een email sturen naar info@airbal.nl.

Hoe ziet de activiteit eruit:

De kinderen worden op de gereserveerde tijd bij de hoijse hoeve opgehaald.
We lopen naar het paintballveld (5 minuten lopen)
Er word uitleg gegeven over de veiligheid en spelregels.
Er word begonnen met de spelletjes met eventuele pauzes tussendoor.
2 uur na het ophalen word er gestopt en worden de kinderen weer terug gebracht naar de hoijse hoeve.

Kinderpaintball 12-15 jaar (25 euro p.p)

(Minimum 8 kinderen)

Kinderpaintball is al mogelijk vanaf 13 jarige leeftijd. Het paintball vanaf deze leeftijd word hetzelfde gedaan als voor volwassenen alleen worden de paintball geweren terug gesteld zodat de paintball geweren minder hard schieten. Dit houd in dat de paintballen minder ver vliegen maar dat ze vooral minder hard aankomen. DIt maakt het voor de kinderen een stuk aangenamer. De kinderen krijgen van ons ook nog een body protector aan. Deze body protector beschermt de gehele borst en rug voor als er perongeluk van te dichtbij word geschoten. Vanaf de leeftijd 16 jaar is het mogelijk om met dezelfde snelheid te schieten als volwassenen maar mocht men toch liever met een terug gesteld paintball geweer schieten dan is dit natuurlijk ook geen probleem.

kinderpaintball

 

Het paintball vind plaats in het bos op de Somerense Vennen in Someren (20 minuten vanaf Eindhoven, en 15 minuten vanaf Helmond). Hierdoor zijn de kinderen eens lekker buiten in de natuur terwijl ze de tijd van hun leven hebben.

De duur van het kinderpaintball loopt erg uiteen. Sommige kinderen schieten hun 100 paintballen in 5 minuten op en sommige doen er uren mee. Hierdoor kunnen wij niet vantevoren zeggen hoelang het gaat duren. We proberen de kinderen wel zoveel mogelijk te waarschuwen dat 100 paintballen sneller op zijn dan dat ze denken. Het is altijd mogelijk om paintballen bij te kopen maar het slimste is om dit de kinderen niet te laten weten als u van plan bent om paintballen bij te kopen. Als de kinderen namelijk weten dat u van plan bent om paintballen bij te kopen dan schieten ze er ook naar dus zijn de paintballen nog sneller op dan normaal.

kinderpaintball